Resepi

Resepi Biskut Raya sedap dan terbaik dari kami di Ina Murni Enterprise pengusaha IKS di Sungai Besar Sabak Bernam Malaysia. Matlamat untuk jadikan perusahaan IKS kami setanding dengan produk luar negara.


Selamat datang ke gerai kami di Lokasi Ina Murni Enterprise strategik terletak di tepi Jalan besar menuju ke arah Sg Besar berada di alamat Peket 60, Lorong Laverda, Sg Nipah, Sungai Besar, Selangor. Kami juga sedia menerima tempahan dan pembekal produk Aneka Biskut Raya moden dan tradisional bagi memenuhi keperluan dan permintaan tempahan biskut secara pukal untuk hari raya atau bila - bila masa mengikut tempahan. Boleh juga untuk doorgift dan goodies bag untuk majlis perkahwinan dan hantaran.

Resepi biskut raya terbaik Ina Murni Enterprise seperti dibawahMenggunakan kacang tanah yang dikisar bersama gula icing untuk menambahkan lagi rasa lemak pada biskut Makmur ini. Resepi yang tak asing lagi masa kecil-kecil dahulu, memang menjadi kegemaran orang kampung dahulu sebab agak senang juga hendak buat biskut makmur ini.
Biskut Makmur
Resepi Biskut Makmur
Resepi Tart Nenas, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Tart ini sangat sedap, ia juga gebu dan bila kita makan ia akan cair di mulut. Pasti berbaloi mencuba biskut tart nenas yang sedap ini.
Biskut Tart Nenas
Resepi Biskut Tart Nenas


Resepi oat coklat, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Oat coklat ini sangat sedap, ia juga gebu dan bila kita makan ia akan cair di mulut. Pasti berbaloi mencuba biskut oat coklat yang sedap ini. Resepi cara buat biskut oat coklat yang sedap.
Biskut Oat Coklat
Resepi Biskut Oat CoklatResepi almond london, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Almond london ini sangat sedap, ia juga lembut dan bila kita makan ia akan cair di mulut dan didalam mengandungi kacang badam, Pasti berbaloi mencuba biskut almond london yang sedap ini.
Biskut Almond London
Resepi Biskut Almond LondonResepi semperit bunga, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Semperit bunga ini sangat sedap, ia juga lembut dan bila kita makan ia akan cair di mulut dan gebu, Pasti berbaloi mencuba biskut semperit bunga yang sedap ini.
Biskut Semperit Bunga
Resepi Biskut Semperit BungaResepi mama carry, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Mama carry ini sangat sedap, ia juga lembut dan bila kita makan ia akan cair di mulut dan gebu, Bahagian atas sedikit rangup dan manis. Pasti berbaloi mencuba biskut mama carry yang sedap ini.
Biskut Mama Carry
Resepi Biskut Mama CarryResepi mazola, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Mazola ini sangat sedap, ia juga lembut dan bila kita makan ia akan rasa kacang, Bahagian atas sedikit rangup dan manis. Pasti berbaloi mencuba biskut mazola yang sedap ini.
Biskut Mazola
Resepi Biskut MazolaResepi cornflake, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Cornflake ini sangat sedap, ia juga sedikit manis dan sedikit wangi, Bahagian atas sedikit rangup dan manis. Pasti berbaloi mencuba biskut cornflake yang sedap ini.
Biskut Cornflake
Resepi Biskut CornflakeResepi biskut kacang hijau, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit masin dan rasa kacang hijau bagi yang gemar rasanya, Pasti berbaloi mencuba biskut kacang hijau yang sedap ini.
Biskut Kacang Hijau
Resepi Biskut Kacang HijauResepi biskut kelapa, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit masin dan rasa kelapa parut bagi yang gemar rasanya, Pasti berbaloi mencuba biskut kelapa yang sedap ini. 
Biskut Kelapa
Resepi Biskut Kelapa Resepi Badam Cincang, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit masin dan rasa badam dikisar bagi yang gemar rasanya, Pasti berbaloi mencuba biskut badam yang sedap ini.
Biskut Badam Cincang
Resepi Biskut Badam CincangResepi Nestum, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap dengan aroma nestum bagi yang gemar rasanya, Pasti berbaloi mencuba biskut nestum yang sedap ini.
Biskut Nestum
Resepi Biskut NestumResepi Biskut Cendawan, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap dengan aroma tersendiri bagi yang gemar rasanya, Pasti berbaloi mencuba biskut cendawan yang sedap ini.
Biskut Cendawan
Resepi Biskut CendawanResepi Biskut Aiskrim, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap dengan aroma tersendiri dengan bentuk yang unik menjadi kesukaan agak anda, bagi yang gemar rasanya, Pasti berbaloi mencuba biskut aiskrim yang sedap ini.
Biskut Aiskrim
Resepi Biskut Aiskrim Resepi biskut marble, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit manis dan rasa coklat dan lemak, cubalah biskut marble dengan corak yang cantik dan menarik.
Biskut Marble
Resepi Biskut MarbleResepi Biskut Salju menggunakan Cornflake yang bersama susu tepung untuk menambahkan lagi rasa lemak pada biskut Salju ini. Resepi yang tak asing lagi masa kecil-kecil dahulu, memang menjadi kegemaran semua dan mudah dan senang juga hendak buat biskut salju ini.
Biskut Salju
Resepi Biskut SaljuResepi Biskut Suji Almond mengunakan yang bersama badam, untuk menambahkan lagi rasa lemak pada biskut Suji almond ini. Resepi yang tak asing lagi masa kecil-kecil dahulu, memang menjadi kegemaran semua dan mudah dan senang juga hendak buat biskut suji almond ini.
Biskut Suji Almond
Resepi Biskut Suji AlmondResepi Biskut Coklat Chip sangat unik dihias bersama chip coklat, bagi yang gemar biskut yang rangup dan dihiasi chip coklat sangat sesuai bagi anda untuk mencuba biskut coklat chip.
Biskut Coklat Chip
Resepi Biskut Coklat ChipResepi Biskut Coklat rice sangat unik dihias bersama chip coklat dan rasa sedikit pahit, bagi yang gemar biskut yang rangup dan dihiasi rice coklat sangat sesuai bagi pengemar coklat anda boleh untuk mencubabiskut coklat rice.
Biskut Coklat Rice
Resepi Biskut Coklat ChipResepi biskut coklat oren, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit manis dan rasa coklat dan lemak dan rasa yang unik, cubalah biskut coklat orendengan corak yang cantik dan menarik.
-nilResepi biskut lapis strawberry, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit manis dan rasa strawberry dan lemak dan rasa yang unik, cubalah Resepi Biskut Lapis Strawberry dengan corak yang cantik dan menarik.
Biskut Lapis Strawberry
Resepi Biskut Lapis StrawberryResepi biskut tart cheese, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit lemak manis dengan rasa cheese dan jem nenas, cubalah Biskut Tart Cheese dengan corak yang cantik dan menarik.
Biskut Tart Cheese
Resepi Biskut Tart CheeseResepi biskut florentine, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit manis dan rangup dan rasa yang unik, pelbagai jenis kacang serta kuaci, tapi ia sedikit mahal, cubalah biskut florentine dengan corak yang cantik dan menarik.
Biskut Florentine
Resepi Biskut FlorentineResepi biskut almond biscotti, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit keras dan kurang manis dengan rasa almond dipanggang dan dihiris nipis, cubalah biskut almond biscotti dengan corak yang cantik dan menarik.
Biskut Almond Biscotti
Resepi Biskut Almond Biscotti
Resepi biskut putu kacang, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga sedikit rapuh dengan rasa kacang, cubalah resepi biskut putu kacang dengan corak yang cantik dan menarik dan ingin berkongsi dengan anda semua mengenai resepi kuih putu kacang. Kuih putu kacang ini memang sedap dan lazat. Kuih putu kacang ini dapat kita lihat semasa musim perayaan seperti hari raya.
Biskut Putu Kacang
Resepi Biskut Putu Kacang

Resepi biskut arab, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga senang dan sedikit sahaja bahan untuk membuatnya. Cubalah resepi biskut arab dengan corak yang cantik dan menarik.
Biskut Arab
Resepi Biskut Arab

Resepi biskut gajus, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga mudah dan rasa gajus terbaik jadi bahan untuk membuatnya. Cubalah resepi biskut gajus dengan corak yang cantik dan menarik.
Biskut Gajus
Resepi Biskut Gajus
Resepi biskut kuaci, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga mudah dan rasa kuaci terbaik jadi bahan untuk membuatnya. Cubalahbiskut kuaci dengan corak yang cantik dan menarik.

- gambar

Resepi Biskut Puteri Salju
Resepi biskut puteri salju, adalah antara Kuih Raya yang paling popular dan disukai ramai. Biskut ini sangat sedap, ia juga mudah dan rasa kopi dan putih salju diluar, terbaik jadi bahan untuk membuatnya. Cubalah resepi biskut puteri salju rangup dan gebu diluar.

Resepi Biskut Batang Buruk
Resepi Biskut Batang Buruk, adalah antara Kuih Raya yang paling ramai suka ia popular dan diminati. Nama yang unik, warna putih dengan serbuk manis, Kuih ini sangat sedap dengan ranggup dan rasa manis tepung kacang hijau itu tadi menambah seri bagi yang sangat mengemari kuih dan biskut ini.
Biskut Batang Buruk
Resepi Biskut Batang Buruk

Resepi Biskut Bangkit Santan
Resepi Biskut Bangkit Santan, adalah antara Kuih Raya yang paling ramai yang suka, ia popular dan diminati. Nama yang unik, warna putih gebu, cair dimulut, juga sangat sedap dengan rasa manis. Sempena kedatangan Syawal yang mulia, antara persediaan kita ialah membuat kuih raya untuk tetamu yang berkunjung. Salah satu biskut raya yang popular ialah biskut bangkit santan. Hari ini nak kongsi resepi dan cara buat.
Biskut Bangkit Santan
Resepi Biskut Bangkit Santan

Terima kasih berkunjung disini, Sesuai pencarian anda disini dan untuk sebarang pertanyaan boleh pergi ke HUBUNGI dan jika berminat untuk tempahan biskut raya  dari kami, anda boleh berkunjung juga ke premis di LOKASI kami, Kedatangan anda sentiasa dialu alukan.


Tag : Resepi