Penafian

Dibawah ini adalah makluman dan penafian bagi kami di Ina Murni Enterprise : 
website - www.inamurni.com

Kandungan blog

Blog ini mengandungi segala info berita tentang iks di Malaysia, pembekal produk untuk jualan dan tempahan, promosi produk usahawan iks, resepi biskut raya, jom makan, kongsi masakan, jom jalan dalam perjalanan dan hanya pandangan peribadi penulis. Segala isi kandungan blog ini adalah hak milik bagi Ina Murni Enterprise jika melainkan yang telah dinyatakan asal usul sumber isi kandungan berita tersebut.
www.inamurni.com Copyright © 2015

Komen pembaca

Pihak kami tidak akan sekali kali bertanggungjawab atas segala apa komen yang berbaur politik, lucah, sentimen perkauman dan lain-lain yang saya kira ia tidak beretika dan juga bermoral, apa yang keluar dari komen anda adalah tanggungjawab anda sendiri. Komen sebegitu tidak akan disiarkan oleh kami dan akan dipadam tanpa sebarang notis.

Tanggungjawab anda

Kami tidak akan bertanggungjawab atas apa yang berlaku, atas kecuaian dan kesilapan anda apabila membaca atau mengikuti apa yang terkandung dalam entri yang dihasilkan oleh kami, sumber tidak semestinya tepat bila masa dan keadaan boleh berubah oleh itu gunakan dengan bijak akal dan budi bicara fikiran anda itu.

Kesalahan

Jika ada apa apa yang dirasakan menyalahi undang-undang atau pihak kami tidak betul, kami mengaku yang kami ini adalah insan biasa, anda boleh tegur dengan cara baik dan berhemah, itu adalah amalan yang mulia, budi bahasa itu melambangkan bangsa dan budaya kita.

Hak kami

Kami berhak meminda atau menukar syarat tanpa sebarang notis, dari sini tanpa beritahu apa apa perkara tersebut dan penafian ini difahami.

Update :

30/06/2018 - Admin / Ahmad Munir