Doorgift / Goodies Bag

Aneka Doorgift / Goodies Bag kahwin dan perkahwinan untuk tempahan

Tempahan Doorgift dan Goodies Bag - Kami sedia menerima tempahan Aneka Doorgift / Goodies Bag majlis perkahwinan anda dengan harga menarik murah serta menjimatkan. Kami pengeluar produk makanan tradisi seperti Aneka Biskut yang sedap pelbagai jenis rasa mengikut kesesuaian pilihan anda. Juga Aneka Kerepek juga sesuai untuk doorgift / Goodies Bag kerana ia murah dan untuk lebih cantik lagi kami juga pengeluar Aneka Kek dan Bahulu.

Tentang Goodies Bag bagi kami adalah benda baru yang kami baru ceburi, Perancangan jangka panjang kami untuk kearah itu, semoga mendapat sambutan yang mengalakkan dari anda semua, Insyaallah.

Tempahan Doorgift paling simple dan senang serta mengunakan bajet yang murah untuk diisi dalam Goodies Bag  ialah kerepek untuk goodies kahwin . Itu adalah pendapat kami, tetapi terpulang pula bagi pilihan anda serta bajet yang sanggup untuk anda keluarkan. Boleh juga anda ingin memborong serta packing sendiri di rumah ia lebih lagi menjimatkan dan jika anda sibuk dengan kerjaya dan tiada masa untuk uruskan Doorgift Perkahwinan anda, kami sedia uruskan yang termampu kami usahakan. Jika berminat borong untuk lebih jimat belanja anda sila pergi ke Kerepek untuk tempahan Ina Murni .

Gambar Doorgift / Goodies Bag

tunggu update akan datang, buat masa ini ..tiada gambar

Senarai update entri Doorgift dan goodies bag kami

  1. Doorgift Kacang Pilus
  2. Doorgift Kacang Medan
  3. Doorgift Bahulu Kemboja / Pecah Lapan
  4. Doorgit Kerepek Pisang Tanduk

Tempahan Doorgift perkahwinan dan Goodies Bag anda boleh hubungi kami di talian 012-2102654 - Kak Ina, Boleh juga mengunakan aplikasi whatsapp.

Terima kasih berkunjung disini, Sesuai pencarian anda disini dan untuk sebarang pertanyaan boleh pergi ke HUBUNGI dan jika berminat dengan Doorgift / Goodies bag kami boleh berkunjung ke LOKASI kami, Kedatangan anda sentiasa dialu alukan, Sekian Terima Kasih.
update : 19/06/2018

Tag : Doorgift / Goodies Bag