Rabu, Ogos 01, 2018

Jualan Produk Maruku Kasar Bulat

Jualan Produk Maruku Kasar Bulat - Makanan ringan yang cantik ini jadi satu tradisi ialah maruku kasar ini sangat sedap dengan rasa pedas berempah dengan warna oren, ia akan menjadi pilihan bagi makanan yang enak sedap dan ada semua rasa yang lebih unik lagi, sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih tradisi maruku ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta juga mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih maruku yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih tradisi jenis ini.

Maruku Kasar Bulat >

Maruku Kasar
++ Ilustrasi gambar Maruku Kasar Bulat

Anda beli kuih maruku kasar kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang maruku yang sedap ini cara dihasilkan dan juga resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, Belum updated : Kategori kuih tradisi :
- Resepi Maruku Kasar Bulat
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan maruku kasar yang sedap sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Maruku Kasar Bulat :

Harga maruku kasar yang sedap, makanan ini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat dan ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran maruku ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
- Maruku Kasar Bulat
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.

Maruku Kasar Bulat Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
maruku kasar 5 kg
1 BundleRM-
maruku kasar 1 kg
1 PekRM-
maruku kasar  500 gm
1 PekRM-
maruku kasar Pek Kecil
1 Pek
RM5.00


Jualan : - Maruku Kasar Bulat
Label : - Maruku

Artikel Terkait

4 comments

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon