Rabu, Ogos 01, 2018

Jualan Produk Agar Agar Kering Warna Warni

Jualan Produk Agar Agar Kering - Makanan ringan yang cantik ini jadi satu tradisi ialah manisan warna warni ini sangat sedap dengan rasa manis perisa mengikut warna, ia akan menjadi pilihan bagi makanan yang enak sedap dan ada semua rasa yang lebih unik lagi, sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih raya ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta juga mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan agar agar kering yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih tradisi jenis ini.

Agar Agar Kering warna warni >

Agar Agar Kering
++ Ilustrasi gambar Agar Agar Kering

Anda beli kuih agar agar kering kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang agar agar kering yang manis ini cara dihasilkan dan juga resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, Kategori kuih raya tradisi :
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan agar agar kering yang sedap sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Agar Agar Kering :

Harga agar agar kering yang sedap, makanan ini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat dan ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran agar agar kering ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Agar Agar Kering Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
- 5 kg
1 BundleRM-
agar kering 1 Balang
1 PekRM14.00
 500 gm
1 PekRM
agar kering Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Agar Agar Kering
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon