Ahad, Julai 22, 2018

Rempeyek Mini Kacang Tanah

Rempeyek Mini Kacang Tanah - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup berempah serta rasa taburan kacang tanah, makanan yang terkenal rempeyek mini ini juga adalah pilihan terbaik rempeyek dan juga sangat laris serta mempunyai  peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan rempeyek kacang tanah yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan rempeyek jenis ini.

Rempeyek Mini Kacang Tanah >

rempeyek mini kacang tanah
++ Ilustrasi gambar Rempeyek Mini Kacang Tanah

Anda boleh beli rempeyek :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang rempeyek ini cara dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan rempeyek yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Rempeyek Mini Kacang Tanah :

Harga rempeyek mini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran rempeyek mini ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Rempeyek Mini Kacang Tanah Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Rempeyek Mini 5 kg
1 BundleRM85.00
Rempeyek Mini 1 kg
1 PekRM19.00
Rempeyek Mini 500 gm
1 PekRM10.00
Rempeyek Mini Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Rempeyek Mini
Label : - Rempeyek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon