Isnin, Julai 23, 2018

Rempeyek Acu Kacang Dal

Rempeyek Acu Kacang Dal - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup berempah serta rasa taburan kacang dal, makanan yang terkenal rempeyek acu nipis ini juga adalah pilihan terbaik rempeyek dan juga sangat laris serta mempunyai  peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan rempeyek kacang dal yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan rempeyek jenis ini.

Rempeyek Acu Kacang Dal >

Rempeyek Dal
++ Ilustrasi gambar Rempeyek Acu Kacang Dal

Anda boleh beli rempeyek :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang rempeyek acu kacang dal ini cara dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan rempeyek yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Rempeyek Acu Kacang Dal :

Harga rempeyek acu kacang dal tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran rempeyek ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.

Rempeyek Mini Kacang Tanah Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Rempeyek Dal 5 kg
1 BundleRM85.00
Rempeyek Dal 1 kg
1 PekRM19.00
Rempeyek Dal 500 gm
1 PekRM10.00
Rempeyek Dal Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Rempeyek Kacang Dal
Label : - Rempeyek

Artikel Terkait

1 comments so far

Rempeyek dal ni mesti sedap, susah juga nak cari rempeyek kacang dal macam ni.

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon