Sabtu, Julai 21, 2018

Keropok Sotong Bercili

Keropok Sotong Bercili - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup serta rasa keropok bersira pedas, makanan yang terkenal perisa sotong ni juga adalah pilihan terbaik keropok dan juga sangat laris dan berperisa, mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan keropok sotong yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan keropok jenis ini.

Keropok Sotong Bercili >

Keropok Sotong
++ Ilustrasi gambar Keropok Sotong Bercili

Anda boleh beli Keropok :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kerepok ini cara dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
- Tentang produk Keropok Sotong
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan keropok sotong yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Keropok Sotong Bercili :

Harga keropok sotong bercili tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran keropok sotong ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Keropok Sotong Bercili Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Keropok Sotong 5 kg
1 BundleRM65.00
Keropok Sotong 1 kg
1 PekRM17.00
Keropok Sotong 500 gm
1 PekRM9.00
Keropok Sotong Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Keropok Sotong Bercili
Label : - Keropok

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon