Selasa, Julai 17, 2018

Keropok Kiub Perisa Bbq

Keropok Kiub Perisa Bbq - Makanan ringan nama lain losong atau paip sangat sedap dengan rasa rangup ditaburi perisa bbq, ia juga adalah pilihan sangat terbaik keropok dan juga sangat laris dan mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan keropok kiub bbq yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan keropok jenis ini.

Keropok Kiub Perisa Bbq >

++ Ilustrasi gambar Keropok kiub bbq

Proses Ringkas Keropok :

Bahan mentah sudah diproses, Jika ingin membeli keropok kiub mentah dalam guni, kami juga ada bekalan untuk menjualnya, cuma tinggal untuk mengorengnya sahaja dan tabur perisa kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kerepok kiub dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
- Tentang produk Keropok Kiub Perisa Bbq
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan keropok kiub rangup sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Keropok Kiub Perisa Bbq :

Harga keropok kiub bbq tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran keropok kiub bbq ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.

Keropok Kacang Kiub Perisa Bbq Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Keropok Kiub  5 kg
1 BundleRM65.00
Keropok K Bbq 1 kg
1 PekRM17.00
Keropok K B 500 gm
1 PekRM9.00
Keropok K Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Keropok Kiub Bbq
Label : - Keropok

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon