Selasa, Julai 17, 2018

Keropok Keping Ikan Tamban

Keropok Keping Ikan Tamban - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup dengan rasa ikan segar terengganu, ia juga adalah pilihan terbaik keropok dan juga sangat laris dan berperisa, boleh cicah dengan sos, serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan keropok ikan yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan keropok jenis ini.

Keropok Keping Ikan Tamban >

++ Ilustrasi gambar Keropok keping ikan tamban

Anda boleh beli Keropok :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kerepok ikan dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
- Tentang produk Keropok Keping Ikan Tamban
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan keropok ikan rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Keropok Keping Ikan Tamban :

Harga keropok Keping Ikan Tamban tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran keropok ikan ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Keropok Keping Ikan Tamban Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Keropok Ikan  5 kg
1 BundleRM65.00
Keropok Ikan 1 kg
1 PekRM17.00
Keropok Ikan 500 gm
1 PekRM9.00
Keropok Ik Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Keropok Ikan Tamban
Label : - Keropok

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon