Selasa, Julai 17, 2018

Keropok Kacang Dal

Keropok Kacang Dal - Makanan ringan sangat sedap dengan rasa lemak masin dan manisnya, ia juga adalah pilihan terbaik keropok, ia juga sangat laris dan mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan keropok dal yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan keropok jenis ini.

Keropok Kacang Dal >

++ Ilustrasi gambar Keropok kacang dal

Proses Ringkas Keropok :

Bahan mentah sudah diproses, Jika ingin membeli keropok dal mentah dalam kotak, kami juga ada menjualnya, cuma tinggal untuk mengorengnya sahaja. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kerepok dal cara tradisi dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan keropok dal rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Keropok Kacang Dal :

Harga keropok kacang dal tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran keropok kacang dal ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Keropok Kacang Dal Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Keropok Dal  5 kg
1 BundleRM65.00
Keropok Dal 1 kg
1 PekRM17.00
Keropok Dal  500 gm
1 PekRM9.00
Keropok Dal Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Keropok Dal
Label : - Keropok

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon