Selasa, Julai 17, 2018

Keropok Bika Perisa Bbq

Keropok Bika Perisa Bbq - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup ditaburi perisa bbq, ia juga adalah pilihan terbaik keropok dan juga sangat laris dan berperisa serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan keropok bika bbq yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan keropok jenis ini.

Keropok Bika Perisa Bbq >

++ Ilustrasi gambar Keropok bika bbq

Proses Ringkas Keropok :

Bahan mentah sudah diproses, Jika ingin membeli keropok Bika mentah dalam kotak, kami juga ada bekalan untuk menjualnya, sesuai mengikut tempahan. Anda cuma perlu untuk mengorengnya sahaja dan tabur perisa kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kerepok kiub dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
- Tentang produk Keropok Bika Perisa Bbq
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan keropok bika rangup sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Keropok Bika Perisa Bbq :

Harga keropok bika bbq tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran keropok bika bbq ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.

Keropok Bika Perisa Bbq Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Keropok Bika  5 kg
1 BundleRM65.00
Keropok B Bbq 1 kg
1 PekRM17.00
Keropok B B 500 gm
1 PekRM9.00
Keropok B Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Keropok Bika Bbq
Label : - Keropok

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon