Rabu, Julai 18, 2018

Keropok Amplang Ikan

Keropok Amplang Ikan - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup dengan rasa keropok ikan, makanan yang terkenal dari sabah ini juga adalah pilihan terbaik keropok dan juga sangat laris dan berperisa, mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan keropok amplang yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan keropok jenis ini.

Keropok Amplang Ikan >

++ Ilustrasi gambar Keropok amplang ikan

Anda boleh beli Keropok :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kerepok amplang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
- Tentang produk Keropok Amplang Ikan
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan keropok amplang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Keropok Amplang Ikan :

Harga keropok amplang Ikan tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran keropok amplang ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Keropok Amplang Ikan Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Keropok Ampla  5 kg
1 BundleRM65.00
Keropok Amp 1 kg
1 PekRM17.00
Keropok Am 500 gm
1 PekRM9.00
Keropok A Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Keropok Amplang Ikan
Label : - Keropok

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon