Jumaat, Julai 13, 2018

Kerepek Ubi Racik Jejari

Kerepek Ubi Racik Jejari - Makanan ringan ini diperbuat dari ubi kayu yang terbaik, diracik seperti jejari, ia adalah salah satu produk jualan yang juga laris dan makanan yang telah menjadi satu pilihan serta juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek ubi racik jejari yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Ubi Racik Jejari >

++ Gambar ilustrasi kerepek ubi racik jejari

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari ubi kayu pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat menjadi jejari racik dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info penghasilan kerepek ubi kayu yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek ubi racik jejari sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Ubi Racik Jejari :

Harga kerepek ubi racik jejari tertakluk harga semasa dan juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp jika ingin menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek ubi racik ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Ubi Racik Jejari Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Ubi Racik Jejari 5 kg
1 BundleRM55.00
Kerepek Ubi Racik 1 kg
1 PekRM15.00
Kerepek Ubi Racik 500 gm
1 PekRM8.00
Kerepek Ubi Racik Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kerepek Ubi Racik Jejari
Label : - Kerepek Ubi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon