Jumaat, Julai 13, 2018

Kerepek Ubi Pedas Kering

Kerepek Ubi Pedas Kering - Makanan ringan ini diperbuat dari ubi kayu yang terbaik, bersama dengan sira sambal cili yang pedas dan kering, ia adalah salah satu produk jualan yang juga laris dan makanan yang telah menjadi satu pilihan serta juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek ubi pedas kering yang pedas dan rangup serta mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Ubi Pedas Kering >

++ Gambar ilustrasi kerepek ubi pedas kering

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari ubi kayu pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat juga sehingga nipis dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup seterusnya disira dengan sambal cili pedas. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info penghasilan kerepek ubi kayu yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek ubi pedas kering sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Ubi Pedas Kering :

Harga kerepek ubi pedas kering tertakluk harga semasa dan juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp jika ingin menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek ubi pedas kering ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Ubi Pedas Kering Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Ubi Pedas Kering  5 kg
1 BundleRM65.00
Kerepek Ubi P Kering 1 kg
1 PekRM17.00
Kerepek Ubi P Kering 500 gm
1 PekRM9.00
Kerepek Ubi P K Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kerepek Ubi Pedas Kering
Label : - Kerepek Ubi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon