Jumaat, Julai 13, 2018

Kerepek Ubi Pedas Basah

Kerepek Ubi Pedas Basah - Makanan ringan ini diperbuat dari ubi kayu yang terbaik, bersama dengan sira sambal cili yang pedas, ia adalah salah satu produk jualan yang laris dan makanan yang telah menjadi pilihan serta juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek ubi pedas basah yang pedas manis serta mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Ubi Pedas Basah >

++ Gambar ilustrasi kerepek ubi pedas basah

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari ubi kayu pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat juga sehingga nipis dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup seterusnya disira dengan sambal cili pedas. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info penghasilan kerepek ubi kayu yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek ubi pedas basah sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Ubi Pedas Basah :

Harga kerepek ubi pedas basah tertakluk harga semasa dan juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp jika ingin menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek ubi pedas basah ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Ubi Pedas Basah Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Ubi Pedas Basah 5 kg
1 BundleRM65.00
Kerepek Ubi P Basah 1 kg
1 PekRM17.00
Kerepek Ubi P Basah 500 gm
1 PekRM9.00
Kerepek Ubi P B Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kerepek Ubi Pedas Basah
Label : - Kerepek Ubi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon