Jumaat, Julai 13, 2018

Kerepek Ubi Masin

Kerepek Ubi Masin - Makanan ringan ini diperbuat dari ubi kayu terbaik, ia adalah salah satu produk makanan yang menjadi pilihan dan juga digemari oleh ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek ubi masin original yang rangup serta mengikut pakej pek kecil dan juga secara besar bundle.

Kerepek Ubi Masin >

++ Gambar ilustrasi kerepek ubi masin

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari ubi kayu pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat juga sehingga nipis dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info penghasilan kerepek ubi kayu yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek ubi masin sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Ubi Masin :

Harga kerepek ubi masin tertakluk harga semasa dan juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp jika ingin menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek ubi masin ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Ubi Masin Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Ubi Masin 5 kg
1 BundleRM55.00
Kerepek Ubi Masin 1 kg
1 PekRM15.00
Kerepek Ubi Masin 500 gm
1 PekRM8.00
Kerepek Ubi Masin Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kerepek Ubi Masin
Label : - Kerepek Ubi

Artikel Terkait

2 comments

kerepek ubi ni kalau dah mengadap tak boleh nak berhenti..hehe

Kerepek Ubi Masin memang rangup dan sedap, terima kasih memberi komen.

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon