Jumaat, Julai 13, 2018

Kerepek Ubi Lada Hitam

Kerepek Ubi Lada Hitam - Makanan ringan ini diperbuat dari ubi kayu yang terbaik, bersama dengan taburan perisa pedas lada hitam blackpapper, ia adalah salah satu produk makanan yang menjadi pilihan dan juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek ubi perisa lada hitam yang rangup serta mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Ubi Lada Hitam >

++ Gambar ilustrasi kerepek ubi lada hitam

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari ubi kayu pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat juga sehingga nipis dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup seterusnya ditabur serbuk perisa lada hitam. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info penghasilan kerepek ubi kayu yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek ubi lada hitam sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Ubi Lada Hitam :

Harga kerepek ubi lada hitam tertakluk harga semasa dan juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp jika ingin menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek ubi lada hitam ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Ubi Lada Hitam Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Ubi Lada Hitam 5 kg
1 BundleRM65.00
Kerepek Ubi Lada Hitam 1 kg
1 PekRM17.00
Kerepek Ubi L Hitam 500 gm
1 PekRM9.00
Kerepek Ubi L H Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kerepek Ubi Lada Hitam
Label : - Kerepek Ubi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon