Jumaat, Julai 13, 2018

Kerepek Ubi Bbq

Kerepek Ubi Bbq - Makanan ringan ini diperbuat dari ubi kayu terbaik, bersama dengan perisa bbq, ia adalah salah satu produk makanan yang menjadi pilihan dan juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek ubi perisa bbq yang rangup serta mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Ubi Bbq >

++ Gambar ilustrasi kerepek ubi bbq

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari ubi kayu pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat juga sehingga nipis dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup seterusnya ditabur perisa bbq. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info penghasilan kerepek ubi kayu yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek ubi bbq sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Ubi Bbq :

Harga kerepek ubi bbq tertakluk harga semasa dan juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp jika ingin menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek ubi bbq ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Ubi Bbq Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Ubi Bbq 5 kg
1 BundleRM65.00
Kerepek Ubi Bbq 1 kg
1 PekRM17.00
Kerepek Ubi Bbq 500 gm
1 PekRM9.00
Kerepek Ubi Bbq Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kerepek Ubi Bbq
Label : - Kerepek Ubi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon