Ahad, Julai 15, 2018

Kerepek Tempe Perisa Asli

Kerepek Tempe Perisa Asli - Makanan ringan ini diperbuat dari kacang soya terbaik, tempe adalah makanan tradisi orang jawa dan ia salah satu produk jualan yang sedap, sangat laris mempunyai peminat dan juga menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek tempe perisa asli yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle, mengikut permintaan anda.

Kerepek Tempe Perisa Asli >

++ Ilustrasi gambar kerepek tempe perisa asli

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari kacang soya pilihan, diragi sehingga menjadi tempe didalam acuan bulat, dipotong dan dihiris nipis dengan bahan seperti bawang, rempah dan perisa yang lainnya. Selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang produk penghasilan tepat kerepek tempe yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek tempe sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kerepek Tempe Perisa Asli :

Harga kerepek tempe perisa asli tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek tempe ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.


Kerepek Tempe Perisa Asli Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Tempe  5 kg
1 BundleRM85.00
Kerepek Tempe 1 kg
1 PekRM19.00
Kerepek Tempe 500 gm
1 PekRM10.00
Kerepek Tempe  Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kerepek Tempe Perisa Asli
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon