Ahad, Julai 15, 2018

Kerepek Sukun Perisa Asli

Kerepek Sukun Perisa Asli - Makanan ringan ini diperbuat dari buah sukun pilihan terbaik, ia adalah kerepek yang sukar dicari dan ia salah satu produk jualan yang sedap, dan juga sangat laris mempunyai peminat dan ia menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek sukun perisa asli yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle, mengikut permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kerepek.

Kerepek Sukun Perisa Asli >

++ Ilustrasi gambar kerepek sukun perisa asli

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari sukun pilihan, proses yang mesti dilakukan ia dikupas dan dibasuh sehingga bersih, disagat dihiris nipis lalu digoreng sehingga ranggup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang produk penghasilan tepat kerepek sukun yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek sukun sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kerepek Sukun Perisa Asli :

Harga kerepek sukun perisa asli tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek sukun ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.


Kerepek Sukun Asli Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Sukun  5 kg
1 BundleRM85.00
Kerepek Sukun 1 kg
1 PekRM21.00
Kerepek Sukun 500 gm
1 PekRM11.00
Kerepek Sukun  Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kerepek Sukun Perisa Asli
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon