Sabtu, Julai 14, 2018

Kerepek Pisang Tanduk Pedas Sira

Kerepek Pisang Tanduk Pedas Sira - Makanan ringan ini diperbuat dari pisang muda yang terbaik, lalu ia dihiris nipis, ia adalah salah satu produk jualan yang laris dan juga makanan yang telah menjadi salah satu pilihan serta juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek pisang tanduk pedas sira yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Pisang Tanduk Pedas Sira >

++ Ilustrasi gambar kerepek pisang tanduk sira

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari pisang tanduk pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat menjadi nipis dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup lalu disira sambal pedas cili. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang penghasilan kerepek pisang yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek pisang tanduk sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kerepek Pisang Tanduk Pedas Sira :

Harga kerepek pisang tanduk pedas sira tertakluk bekalan dan harga semasa, juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek pisang tanduk sira ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.


Kerepek Pisang Tanduk Pedas Sira Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Pisang Tanduk Sira  5 kg
1 BundleRM120.00
Kerepek P T Sira 1 kg
1 PekRM25.00
Kerepek P T Sira 500 gm
1 PekRM13.00
Kerepek P T S Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kerepek Pisang Tanduk Pedas Sira
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon