Jumaat, Julai 13, 2018

Kerepek Pisang Tanduk Bulat

Kerepek Pisang Tanduk Bulat - Makanan ringan ini diperbuat dari pisang tanduk yang terbaik, dihiris nipis, ia adalah salah satu produk jualan yang laris dan makanan yang telah menjadi satu pilihan serta juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek pisang tanduk yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Pisang Tanduk Bulat >

++ Ilustrasi gambar kerepek pisang tanduk

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari pisang pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat menjadi nipis dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info penghasilan kerepek pisang yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek pisang tanduk sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Pisang Tanduk :

Harga kerepek pisang tanduk bulat tertakluk bekalan dan harga semasa, juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp jika ingin menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek pisang tanduk ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Pisang Tanduk Bulat Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Pisang Tanduk 5 kg
1 BundleRM120.00
Kerepek Pisang Tanduk 1 kg
1 PekRM25.00
Kerepek Pis Tanduk 500 gm
1 PekRM13.00
Kerepek P T Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kerepek Pisang Tanduk Bulat
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon