Sabtu, Julai 14, 2018

Kerepek Pisang Sira Manis Gulung

Kerepek Pisang Sira Manis Gulung - Makanan ringan ini diperbuat dari pisang muda yang terbaik, lalu ia dihiris nipis, disira dan taburan bijan, ia adalah salah satu produk jualan yang laris dan juga makanan yang telah menjadi salah satu pilihan serta juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau juga doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek pisang sira manis gulung yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Pisang Sira Manis Gulung >

++ Ilustrasi gambar kerepek pisang sira manis gulung

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari pisang pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat menjadi nipis dan disira gula, gulung dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang penghasilan kerepek pisang yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
- Tentang produk Kerepek Pisang
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek pisang sira sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Pisang Sira Manis Gulung :

Harga kerepek pisang sira manis gulung tertakluk bekalan dan harga semasa, juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek pisang sira ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Pisang Sira Manis Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Pisang Sira Manis  5 kg
1 BundleRM120.00
Kerepek Pisang Sira Manis 1 kg
1 PekRM25.00
Kerepek P S Manis 500 gm
1 PekRM13.00
Kerepek Sira Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kerepek Pisang Sira Manis Gulung
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon