Jumaat, Julai 13, 2018

Kerepek Pisang Abu

Kerepek Pisang Abu - Makanan ringan ini diperbuat dari pisang abu yang terbaik, dihiris nipis, ia adalah salah satu produk jualan yang laris dan makanan yang telah menjadi satu pilihan serta juga digemari ramai orang untuk dihidangkan pada para tetamu di majlis kenduri dan juga dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek pisang abu yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle.

Kerepek Pisang Abu >

++ Gambar ilustrasi kerepek pisang abu

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari pisang pilihan, seterusnya dibuang kulitnya, lalu dibasuh sehingga bersih dan ia disagat menjadi nipis dan selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info penghasilan kerepek pisang yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek pisang abu sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kerepek Pisang Abu :

Harga kerepek pisang abu tertakluk bekalan dan harga semasa, juga jumlah berat dan pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp jika ingin menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek pisang abu ini boleh lawati link yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.


Kerepek Pisang Abu Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Pisang Abu 5 kg
1 BundleRM85.00
Kerepek Pisang Abu 1 kg
1 PekRM21.00
Kerepek Pisang Abu 500 gm
1 PekRM11.00
Kerepek P Abu Pek Kecil
1 Pek
RM2.50


Jualan : - Kerepek Pisang Abu
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon