Isnin, Julai 16, 2018

Kerepek Opak Ubi Pedas Sira

Kerepek Opak Ubi Pedas Sira - Makanan ringan ini diperbuat dari ubi, kecil seperti syiling, ia juga adalah pilihan terbaik, kerepek ini juga sukar dicari dan ia salah satu produk jualan yang sedap, sangat laris dan mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek opak ubi yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan bundle mengikut permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kerepek jenis ini.

Kerepek Opak Ubi Pedas Sira >

++ Ilustrasi gambar Kerepek Opak Ubi Pedas Sira

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari ubi kayu pilihan, proses yang mesti dilakukan ialah dengan kisaran ubi dan juga bahan lalu dikeringkan dan digoreng pula sehingga ranggup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang produk penghasilan tepat kerepek opak ubi yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek bayam daun rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kerepek Opak Ubi Pedas Sira:

Harga kerepek opak ubi sira tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek opak mini ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kerepek Opak Ubi Pedas Sira Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Opak Ubi  5 kg
1 BundleRM65.00
Kerepek Opak Ubi 1 kg
1 PekRM17.00
Kerepek Opak 500 gm
1 PekRM9.00
Kerepek Opa Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kerepek Opak Ubi Pedas Sira
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon