Ahad, Julai 15, 2018

Kerepek Keledek Unggu Asli

Kerepek Keledek Unggu Asli - Makanan ringan ini diperbuat dari ubi keledek warna unggu, ia juga adalah pilihan terbaik, kerepek yang juga sukar dicari dan ia salah satu produk jualan yang sedap, sangat laris mempunyai peminat dan ia menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek keledek perisa asli yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle, mengikut permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kerepek.

Kerepek Keledek Unggu Asli >

Kerepek Keledek Unggu
++ Ilustrasi gambar kerepek keledek unggu asli

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari keledek unggu pilihan, proses yang mesti dilakukan ia dikupas dan dibasuh sehingga bersih, disagat dihiris nipis lalu digoreng sehingga ranggup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang produk penghasilan tepat kerepek keledek yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek keledek unggu sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kerepek Keledek Unggu Asli :

Harga kerepek kerepek keledek asli tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek keledek ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.


Kerepek Keledek Unggu Asli Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Keledek  5 kg
1 BundleRM85.00
Kerepek Keledek 1 kg
1 PekRM21.00
Kerepek Keledek 500 gm
1 PekRM11.00
Kerepek Keledek Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kerepek Keledek Unggu Asli
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon