Ahad, Julai 15, 2018

Kerepek Keladi Perisa Asli

Kerepek Keladi Perisa Asli - Makanan ringan ini diperbuat dari keladi pilihan terbaik, ia adalah kerepek yang sukar dicari dan ia salah satu produk jualan yang sedap, sangat laris mempunyai peminat dan juga menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan berkat atau doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek keladi perisa asli yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle, mengikut permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kerepek.

Kerepek Keladi Perisa Asli >

++ Ilustrasi gambar kerepek keladi perisa asli

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari keladi pilihan, proses yang mesti dilakukan ia dikupas dan dibasuh sehingga bersih, disagat dihiris nipis lalu digoreng sehingga ranggup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang produk penghasilan tepat kerepek keladi yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek keladi sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Keladi Perisa Asli :

Harga kerepek keladi perisa asli tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek keladi ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.

Kerepek Keladi Asli Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Keladi  5 kg
1 BundleRM120.00
Kerepek Keladi 1 kg
1 PekRM25.00
Kerepek Keladi 500 gm
1 PekRM13.00
Kerepek Keladi  Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kerepek Keladi Perisa Asli
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon