Isnin, Julai 16, 2018

Kerepek Bayam Daun Rangup

Kerepek Bayam Daun Rangup - Makanan ringan ini diperbuat dari daun bayam, ia juga adalah pilihan terbaik, kerepek ini juga sukar dicari dan ia salah satu produk jualan yang sedap, sangat laris dan mempunyai peminatnya yang tersendiri, menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek daun bayam yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil, mengikut permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kerepek jenis ini.

Kerepek Bayam Daun Rangup >

++ Ilustrasi gambar kerepek bayam daun rangup
Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari daun bayam pilihan, proses yang mesti dilakukan ialah bancuhan tepung beras dan juga rempah, disalut daun bayam tadi lalu digoreng sehingga ranggup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang produk penghasilan tepat kerepek daun bayam yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
- Tentang produk Kerepek Bayam
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek bayam daun rangup sehingga menjadi sebuah produk.

Harga Kerepek Bayam Daun :

Harga kerepek bayam daun rangup tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek bayam ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
- Kerepek Bayam Daun Rangup
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.
Kerepek Bayam Daun Rangup Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Bayam  5 kg
1 BundleRM-
Kerepek Bayam 1 kg
1 PekRM-
Kerepek Bayam 500 gm
1 PekRM-
Kerepek Bayam Pek Kecil
1 Pek
RM5.00


Jualan : - Kerepek Daun Bayam Rangup
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon