Ahad, Julai 15, 2018

Kerepek Bawang Perisa Asli

Kerepek Bawang Perisa Asli - Makanan ringan ini diperbuat dari tepung terbaik, diadun dengan bahan seperti bawang asli, ia adalah salah satu produk jualan yang sangat laris dan juga menjadi makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan berkat atau juga doorgift untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan tawarkan kerepek bawang perisa asli yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle, mengikut permintaan anda.

Kerepek Bawang Perisa Asli >

++ Ilustrasi gambar kerepek bawang perisa asli

Proses Ringkas Kerepek :

Diperbuat dari tepung gandum, diuli dengan bahan seperti bawang, ikan bilis, serbuk cili, serbuk kari, garam, dan perisa lainnya. Lalu digulung dua bahagian dicantum disagat selepas itu digoreng juga sehingga masak dan rangup. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang produk penghasilan kerepek bawang yang dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan link dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula pembuatan kerepek bawang sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kerepek Bawang Perisa Asli :

Harga kerepek bawang perisa asli tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus menempah dan juga sebut harga tawaran kerepek bawang ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran.


Kerepek Bawang Perisa Asli Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kerepek Bawang  5 kg
1 BundleRM55.00
Kerepek Bawang 1 kg
1 PekRM15.00
Kerepek Bawang 500 gm
1 PekRM8.00
Kerepek Bawang  Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kerepek Bawang Perisa Asli
Label : - Kerepek

Artikel Terkait

2 comments

salam singgah sini salam kenal,, feveret ni.. kerepek bawang

Kerepek bawang memang kerepek yang diminati ramai, jika nak boleh tempah dengan kami:)

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon