Rabu, Julai 25, 2018

Kacang Shandong Masin

Kacang Shandong Masin - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup kacang shandong yang cukup rasa, lebih besar sedikit berbanding kacang tanah tetapi makanan yang terkenal kategori kacang ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kacang shandong yang enak serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kacang jenis ini.

Kacang Shandong Masin >

Kacang Shandong
++ Ilustrasi gambar Kacang Shandong Masin

Anda boleh beli kacang shandong :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kacang shandong ini cara dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
- Tentang produk Kacang Shandong
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kacang yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kacang Shandong Masin :

Harga Kacang Shandong tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kacang ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kacang Shandong Masin Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kacang Shandong 5 kg
1 BundleRM85.00
Kacang Shandong 1 kg
1 PekRM19.00
Kacang Shandong  500 gm
1 PekRM10.00
Kacang Shandong Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kacang Shandong Masin
Label : - Kacang

Artikel Terkait

4 comments

Follow sini. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

http://ejulz.blogspot.com/2018/07/jom-support-usahawan-kita-inamurni.html

sedappnyaaa...hai, ain datang singgah sini dan follow awak.
salam perkenalan :)

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon