Rabu, Julai 25, 2018

Kacang Salut Coklat Manis

Kacang Salut Coklat Manis - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup kacang tanah disaluti rasa coklat rangup yang cukup rasa, lebih rangup sedikit berbanding kacang tanah biasa, tetapi makanan yang terkenal kategori kacang ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kacang salut coklat yang enak serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kacang jenis ini.

Kacang Salut Coklat Manis >

Kacang Salut
++ Ilustrasi gambar Kacang Salut Coklat Manis

Anda beli kacang Salut Coklat Manis :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kacang shandong ini cara dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
- Tentang produk Kacang Salut Coklat
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kacang yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kacang Salut Coklat Manis :

Harga Kacang Salut Coklat Manis tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kacang ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.
Kacang Salut Coklat Manis Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kacang Salut 5 kg
1 BundleRM85.00
Kacang Salut 1 kg
1 PekRM19.00
Kacang Salut  500 gm
1 PekRM10.00
Kacang Salut Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kacang Salut Coklat Manis
Label : - Kacang

Artikel Terkait

2 comments

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon