Rabu, Julai 25, 2018

Kacang Kuning Telur

Kacang Kuning Telur - Makanan ringan ini sangat sedap dengan rasa rangup kacang tanah disaluti tepung kuning seperti bentuk telur yang rangup dan cukup rasa, makanan yang terkenal kategori kacang ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta mempunyai  peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kacang kuning telur yang rangup serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kacang jenis ini.

Kacang Kuning Telur >

Kacang Telur
++ Ilustrasi gambar Kacang Kuning Telur

Anda boleh beli kacang kuning telur :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kacang telur ini cara dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
- Tentang produk Kacang Kuning Telur
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kacang yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kacang Kuning Telur :

Harga Kacang Kuning Telur tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat pakaging. Jika anda inginkan penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kacang ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kacang Kuning Telur Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kacang Telur 5 kg
1 BundleRM85.00
Kacang Telur 1 kg
1 PekRM19.00
Kacang Telur  500 gm
1 PekRM10.00
Kacang Telur Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kacang Kuning Telur
Label : - Kacang

Artikel Terkait

3 comments

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon