Isnin, Julai 30, 2018

Jualan Produk Maruku Pakoda Pedas

Jualan Produk Maruku Pakoda Pedas - Makanan ringan yang jadi satu tradisi ialah maruku ini sangat sedap dengan rasa pedas rempahnya, ia menjadi pilihan bagi makanan enak yang sedap dan ada semua rasa yang lebih unik lagi, sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori maruku ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta juga mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan maruku pakoda pedas yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan maruku jenis ini.

Maruku Pakoda Pedas >

Maruku Pakoda
++ Ilustrasi gambar Maruku Pakoda Pedas

Anda beli kuih maruku pakoda kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang maruku pakoda yang pedas ini cara dihasilkan dan juga resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, belum updated Kategori maruku tradisi :
- Resepi Maruku Pakoda
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan maruku pakoda yang sedap sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Maruku Pakoda Pedas :

Harga maruku pakoda pedas yang sedap, makanan ini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat dan ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran maruku ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Maruku Pakoda Pedas Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Maruku Pakoda 5 kg
1 BundleRM75.00
Maruku Pakoda 1 kg
1 PekRM17.00
Maruku Pakoda  500 gm
1 PekRM9.00
Maruku Pakoda Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Maruku Pakoda Pedas
Label : - Maruku

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon