Khamis, Julai 26, 2018

Jualan Produk Kuih Siput Tradisi Rangup

Jualan Produk Kuih Siput - Tradisi makanan ringan ini sangat sedap dengan rasanya pedas kari disaluti aroma daun kari lagi rangup yang cukup rasa, lebih berempah sedikit berbanding makanan tradisi lainya, Produk Iks keluaran homemade tempatan di Peket 60, tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih siput ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih siput yang enak serta boleh mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih tradisi jenis ini.

Kuih Siput Pedas Tradisi >

Kuih Siput
++ Ilustrasi gambar Kuih Siput Pedas Tradisi

Anda beli kuih siput kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih siput ini cara dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kuih tradisi yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Siput Pedas :

Harga Kuih Siput yang pedas dan tradisi tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih siput ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kuih Siput Tradisi Rangup Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kuih Siput 5 kg
1 BundleRM85.00
Kuih Siput 1 kg
1 PekRM19.00
Kuih Siput  500 gm
1 PekRM10.00
Kuih Siput Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kuih Siput Tradisi Rangup
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

2 comments

Sedapnya..feveret ni! Tapi jauhnya >_<

Tak jauh, sekarang dunia tanpa sempadan :)

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon