Sabtu, Julai 28, 2018

Jualan Produk Kuih Putu Kacang Hijau

Jualan Produk Kuih Putu Kacang Hijau - Makanan orang tua dulu dulu yang jadi satu tradisi ini sangat sedap dengan rasanya sedang manis dari bahan kacang hijau yang enak, lagi lembut yang dipadatkan serta dijemur, cukup semua rasa, lebih unik lagi ada sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih biskut putu kacang ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih putu kacang hijau yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih tradisi jenis ini.

Kuih Putu Kacang Hijau >

Putu Kacang Hijau
++ Ilustrasi gambar Kuih Putu Kacang Hijau

Anda beli kuih putu kacang kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih putu kacang hijau ini cara dihasilkan dan juga resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, Kategori biskut raya :
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan biskut raya yang sedap sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Putu Kacang Hijau :

Harga Kuih Putu Kacang Hijau yang sedap, makanan tradisi ini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih putu kacang hijau ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.
Kuih Putu Kacang Hijau Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Putu Kacang 5 kg
1 BundleRM-
Putu Kacang 1 kg
1 PekRM-
Putu Kacang  500 gm
1 PekRM12.00
Putu Kacang Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kuih Putu Kacang Hijau
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon