Ahad, Julai 29, 2018

Jualan Produk Kuih Popia Simpul Bilis

Jualan Produk Kuih Popia Simpul Bilis - Makanan ringan yang jadi satu viral ini sangat sedap dengan rasa ikan bilis rangup kulit popia, jadi pilihan bagi makanan enak, yang sedap lagi rangup disimpul rapi dengan cukup cantik dan ada semua rasa yang lebih unik lagi, sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih popia simpul bilis ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta juga mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih popia gulung yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih popia jenis ini.

Kuih Popia Simpul Bilis >

Popia Simpul
++ Ilustrasi gambar Kuih Popia Simpul Bilis

Anda beli kuih popia simpul kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih popia simpul ini cara dihasilkan dan juga resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, Kategori kuih tradisi :
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kuih popia simpul tradisi yang sedap sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Popia Simpul Bilis :

Harga Kuih  Popia Simpul Bilis yang sedap, makanan tradisi ini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat dan ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih popia simpul ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kuih Popia Simpul Bilis Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Popia Simpul 5 kg
1 BundleRM150.00
Popia Simpul 1 kg
1 PekRM32.00
Popia Simpul  500 gm
1 PekRM17.00
Popia Simpul Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kuih Popia Simpul Bilis
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon