Isnin, Julai 30, 2018

Jualan Produk Kuih Peneram / Derang

Jualan Produk Kuih Peneram / Derang - Makanan ringan yang jadi satu tradisi ini sangat sedap dengan rasa manis gula merah dengan corak donatnya, jadi pilihan bagi makanan enak yang sedap dan ada semua rasa yang lebih unik lagi, sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih peneram manis ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta juga mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih peneram derang yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih jenis ini.

Kuih Peneram / Derang >

Kuih Paneram
++ Ilustrasi gambar Kuih Peneram / Derang Manis

Anda beli kuih peneram / derang kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih peneram manis ini cara dihasilkan dan juga resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, Kategori kuih tradisi :
- Resepi Peneram / Derang
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kuih peneram derang tradisi yang sedap sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Peneram / Derang :

Harga Kuih Peneram / Derang yang sedap, makanan tradisi ini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat dan ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih peneram ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kuih Peneram / Derang Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kuih Peneram 5 kg
1 BundleRM-
Kuih Peneram 1 kg
1 PekRM-
Kuih Peneram  500 gm
1 PekRM-
Kuih Peneram Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kuih Peneram / Derang
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

4 comments

Kuih peneram ni mesti sedap

Kuih peneram ni orang tua dulu dulu suka tau

Zumal dari kecik suka kuih peneram

Kuih peneram ni unik rasa dia, terima kasih komen

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon