Isnin, Julai 30, 2018

Jualan Produk Kuih Loyang Ros Manis

Jualan Produk Kuih Loyang Ros Manis - Makanan ringan yang jadi satu tradisi ini sangat sedap dengan rasa manis rangup dengan corak cantik ros, jadi pilihan bagi makanan enak, yang sedap lagi rapi dengan cukup cantik dan ada semua rasa yang lebih unik lagi, sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih loyang ros manis ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta juga mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih loyang ros yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih loyang ros jenis ini.

Kuih Loyang Ros Manis >

Kuih Loyang
++ Ilustrasi gambar Kuih Loyang Ros Manis

Anda beli kuih loyang ros kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih loyang ros manis ini cara dihasilkan dan juga resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, Kategori kuih tradisi :
- Resepi Kuih Loyang / Ros
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kuih popia simpul tradisi yang sedap sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Loyang Ros Manis :

Harga Kuih Loyang Ros Manis yang sedap, makanan tradisi ini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat dan ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih ros ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kuih Loyang Ros Manis Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kuih Loyang 5 kg
1 BundleRM-
Kuih Loyang 1 kg
1 PekRM-
Kuih Loyang  500 gm
1 PekRM-
Kuih Loyang Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kuih Loyang Ros Manis
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

5 comments

Terima kasih komen, kuih loyang memang sedap.

Terima kasih komen, cubalah kuih loyang ros ni

Mudah2an mendapat sambutan menggalakkan

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon