Ahad, Julai 29, 2018

Jualan Produk Kuih Kapit Perisa Coklat

Jualan Produk Kuih Kapit Perisa Coklat - Makanan orang tua dulu dulu yang jadi satu tradisi ini sangat sedap dengan rasanya sedang manis dari bahan tepung beras, coklat, gula, telur dan lain lain, yang enak, lagi rangup yang dikapit serta dilipat, cukup semua rasa, lebih unik lagi ada sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih kapit perisa coklat ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta juga mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih kapit perisa pandan, ori yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih tradisi jenis ini.

Kuih Kapit Perisa Coklat >

Kuih Kapit Perisa Coklat
++ Ilustrasi gambar Kuih Kapit Perisa Coklat

Anda beli kuih kapit kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih kapit ini cara dihasilkan dan juga resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, Kategori kuih tradisi :
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kuih kapit tradisi yang sedap sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Kapit Perisa Coklat :

Harga Kuih Kapit Perisa Coklat yang sedap, makanan tradisi ini tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat dan ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih kapit ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kuih Kapit Perisa Coklat Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kuih Kapit 5 kg
1 BundleRM85.00
Kuih Kapit 1 kg
1 PekRM19.00
Kuih Kapit  500 gm
1 PekRM12.00
Kuih Kapit Pek Kecil
1 Pek
RM2.00


Jualan : - Kuih Kapit Perisa Coklat
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon