Khamis, Julai 26, 2018

Jualan Produk Kuih Buah Rotan Bidaran

Jualan Produk Kuih Buah Rotan Bidaran - Tradisi makanan ringan ini sangat sedap dengan rasanya sedang manis disaluti aroma biji bijan lagi rangup yang cukup rasa, lebih unik sedikit berbanding makanan tradisi lainya, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih bidaran ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri dan juga boleh dijadikan doorgift, makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih rotan bidaran yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih tradisi jenis ini.

Kuih Buah Rotan Bidaran >

Kuih Buah Rotan Bidaran
++ Ilustrasi gambar Kuih Buah Rotan Bidaran

Anda beli kuih buah rotan bidaran kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih rotan ini cara dihasilkan, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya : Belum update/
- Tentang produk Kuih Buah Rotan / Bidaran
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kuih tradisi yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Buah Rotan Bidaran :

Harga Kuih Buah Rotan / Bidaran yang rangup dan tradisi tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih rotan Dan bidaran ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kuih Buah Rotan Bidaran Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kuih Buah Rotan 5 kg
1 BundleRM85.00
Kuih Buah Rotan 1 kg
1 PekRM19.00
Kuih Buah Rotan 500 gm
1 PekRM10.00
Kuih BuahRotan Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kuih Buah Rotan Bidaran
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

2 comments

asyik mengunyah kuih buah rotan ni sambil tengok TV. sy follow sini ye? no 13. TQ. www.zukidin.com

Kuih buah rotan memang sedap, budak pun suka makan hihihi

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon