Sabtu, Julai 28, 2018

Jualan Produk Kuih Biskut Kelapa Mini

Jualan Produk Kuih Biskut Kelapa Mini - Makanan yang jadi tradisi ini sangat sedap dengan rasanya sedang manis disaluti serbuk kelapa yang enak, lagi rangup yang cukup semua rasa, lebih unik lagi ada sedikit perbandingan dengan makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih biskut kelapa ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi salah satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja untuk para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih biskut kelapa mini yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih tradisi jenis ini.

Kuih Biskut Kelapa Mini >

++ Ilustrasi gambar Kuih Kelapa Mini

Anda beli kuih biskut kelapa kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih biskut kelapa Mini ini cara dihasilkan dan resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya, Kategori biskut raya :
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan biskut raya yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Biskut Kelapa Mini :

Harga Kuih Biskut Kelapa Mini yang rangup dan tradisi tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih biskut kelapa mini ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kuih Biskut Kelapa Mini Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Biskut Kelapa 5 kg
1 BundleRM85.00
Biskut Kelapa 1 kg
1 PekRM19.00
Biskut Kelapa  500 gm
1 PekRM10.00
Biskut Kelapa Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kuih Biskut Kelapa Mini
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon