Sabtu, Julai 28, 2018

Jualan Produk Kuih Batang Buruk

Jualan Produk Kuih Batang Buruk - Tradisi makanan ringan ini sangat sedap dengan rasanya sedang manis disaluti serbuk kacang hijau yang enak, lagi rangup yang cukup semua rasa, lebih unik sedikit jika berbanding makanan tradisi yang lain, Produk keluaran tempatan tetapi jadi makanan yang terkenal kategori kuih batang buruk ini juga adalah pilihan terbaik dan juga sangat laris serta mempunyai peminatnya yang tersendiri, boleh menjadi satu makanan pilihan serta juga banyak digemari ramai orang untuk kita hidangkan pada para tetamu pada majlis kenduri kendara khas makanan diatas meja para jemputan mereka. Kami juga ada menjual dan juga tawarkan kuih batang buruk yang enak serta boleh juga mengikut pakej pek kecil dan juga bundle mengikut sesuai bagi permintaan anda. Tempahan awal untuk pastikan ada bekalan kuih tradisi jenis ini.

Kuih Batang Buruk >

Kuih Batang Buruk
++ Ilustrasi gambar Kuih Batang Buruk

Anda beli kuih batang buruk kami :

Sesuai mengikut tempahan. Anda boleh menempahnya ikut kesukaan anda. Ingin tahu lebih lagi secara lanjut info tentang kuih batang buruk ini cara dihasilkan dan resepinya, anda boleh lawati laman yang kami kongsikan dibawah seperti berikutnya :
* Secara terperinci proses dari mula asal usul pembuatan kuih tradisi yang rangup sehingga menjadi sebuah produk.


Harga Kuih Batang Buruk :

Harga Kuih Batang Buruk yang rangup dan tradisi tertakluk bekalan dan juga harga semasa, jumlah berat ikut pakaging. Jika anda inginkan lagi penjimatan dan tambah nilai pada produk, belilah secara bundle atau borong dengan kami akan tawarkan harga terbaik untuk anda. Anda juga boleh berhubung terus melalui aplikasi WhatsApp, jika ingin terus sahaja menempah dan juga sebut harga tawaran kuih batang buruk ini boleh lawati link blog yang kami kongsikan seperti berikut :
* Sebut harga dan juga boleh berhubung terus ke talian kami untuk tawaran. Produk khas tempahan.


Kuih Batang Buruk Info :
Berat Dan Pakaging 
Jumlah
Harga
Kuih Batang Buruk 5 kg
1 BundleRM-
Kuih Batang Buruk 1 kg
1 PekRM-
Kuih Batang Buruk 500 gm
1 PekRM12.00
Kuih Batang Buruk Pek Kecil
1 Pek
RM-


Jualan : - Kuih Batang Buruk
Label : - Kuih Tradisi

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon