Jumaat, Oktober 16, 2015

Ulangtahun pertama inamurni.com

Ulangtahun pertama inamurni.com - Blog inamurni diwujudkan pada 16 oktober 2014 dan tujuan untuk promosi produk dan pengembangan kami, sekarang ini genaplah setahun berlalu, bagi kami pencapaian tiada apa yang nak dibanggakan lagi sebab tiada ramai rakan dalam dunia maya, mungkin jarang blogwalking dan komen ke blog orang lain. Ketiadaan widget follower blogspot adalah satu sebab blog ini tidak diikuti. Blog ini juga tiada pertukaran link rakan-rakan ditepi sidebar. Perubahan untuk tahun kedua mungkin akan buat sedikit rombakan besar pada blog ini dari segi rekabentuk dan responsive supaya lebih mesra penguna. Membina  website ini dengan lebih ringan dan pantas. Lebih banyak update entri terbaru yang lebih berkualiti serta dapat meningkatkan jumlah pageview serta komen.

Kerepek Sungai Besar

gambar kredit : kosmo

Kategori blogshop dan personal

Blog ini berunsurkan perniagaan, promosi produk dan juga tentang berita IKS Malaysia, produk iks, resepi biskut raya, resepi masakan, jom makan, jom jalan dan personal dan kami juga ada membina laman sosial yang juga baru untuk website ini. Laman sosial ini penting bagi kami untuk promosi produk dan memperkenalkan produk iks atau produk kami.
Kami kongsikan juga entri pertama kami di Kosmo - Berita Kosmo Kerepek Sungai Besar

Perancangan : Ingin mengumpul seberapa banyak laman sesawang berkaitan perniagaan dan blogshop - kategori baru

PENCAPAIAN SETAHUN
> 16 okt 2014 - 16 okt 2015

1- Jumlah Entri
311 Entri

2- Jumlah Halaman
16 Halaman

3- Jumlah Pageview
366085 Pageview

4- Jumlah Komen
41 komen

5- Rank Alexa
1,072928 World

LAMAN SOSIAL
1- Google+ Page - 20 Pengikut - 7 Review 4.4 Rating
2- Google+ Admin - 34 Pengikut
3- Facebook Page - 278 Likes - 10 Review 5.0 Rating
4- Facebook Admin - 72 Rakan
5- Twitter - 5 Follower

#Boleh follow kami ikut butang follow paparan mobile di bawah

Target dan cita-cita untuk ulangtahun kedua banyak sebenarnya, kekangan masa kadang adalah penghalang, jadi untuk rekod kami tunjukkan pencapaian setahun dalam dunia online untuk perbezaan bagi ulangtahun kedua nanti. Untuk rekod dan diharap tahun 2016 nanti lebih baik pencapaian dengan target kami yang belum tercapai sebenarnya.

Terima kasih pada pelawat dan pengunjung yang tidak putus mengunjungi inamurni.com, diharap perkongsian kami membawa manfaat untuk anda semua.

# maaf sebab tiada hadiah untuk ulangtahun tahun ini

Tag : Ina Murni

Baca : Ulangtahun pertama inamurni.com - INA MURNI ENTERPRISE

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon