Selasa, Oktober 20, 2015

Ulangtahun pertama domain inamurni.com

Ulangtahun pertama domain inamurni.com - Bercakap tentang nama domain bagi syarikat iks seperti INA MURNI ENTERPRISE yang telah ditubuhkan sudah puluhan tahun, tetapi nama domain kami baru sahaja genap usia setahun. Mengenai nama domain yang diberikan hanya bagi singkatan dari nama syarikat ini. Kami sahaja tidak memilih nama domain yang menguntungkan dari segi nama sebagai contoh : Biskut Raya, Kerepek, Bahulu sebab banyak laman lain yang telah mengunakan nama domain tersebut.

Jenama bukan produk

Banyak laman diluar sana suka mengunakan nama jualan produk dan bagi mereka sebenarnya baik untuk SEO, nama domain memainkan peranan yang baik bagi satu laman web dan blog lebih lagi laman bagi tujuan produk jualan. Kenapa kami berani mengunakan nama "inamurni" Bagi saya sebagai admin tiada masalah tentang itu, memilih nama syarikat adalah satu branding penjenamaan untuk produk yang kami hasilkan.

Tentang inamurni.com


Tentang produk iks Malaysia, Pembekal dan tempahan biskut raya dan kerepek serta makanan tradisi dan doorgift perkahwinan, Resepi biskut raya, Info kerepek, Resepi masakan, Jom makan, Jom Jalan. Tag baru kami, cuma pertambahan untuk entri resepi masakan tidak bermakna syarikat kami ini adalah katering - ambil nota sebelum membuat penilaian.

Jom makan hanya perkongsian biasa tempat makan yang admin kunjungi, hanya pendapat pribadi penulis sahaja dan bukan juga pendapat umum.

Jom jalan bagi perjalan seperti balik kampung, bercuti atau cerita riadah, bosan menulis asyik cerita biskut dan kerepek jadi pertambahan ini hanya untuk sejarah bagi admin.

Itulah salah satu sebab kenapa nama itu inamurni bukan nama produk, salah satu sebab banyak kategori diatas itu tadi. Sebelum itu baca juga sejarah penubuhan laman website kami : Ulangtahun pertama inamurni.com

Tag : Ina Murni

Baca : Ulangtahun pertama domain inamurni.com - INA MURNI ENTERPRISE

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon