Ahad, Oktober 25, 2015

Perusahaan dalam blogger

Perusahaan dalam blogger - Banyak usahawan menjadikan medium online sebagai promosi bagi memperkenalkan produk mereka kepada umum sejak meletus dunia tanpa sepadan dengan gadget yang pelbagai jenis dan dunia hanya dihujung jari anda. Carian juga pelbagai berada di internet, blog dan blogger juga tumbuh bagai cendawan ada yang guna blogspot atau wordpress dalam membina laman website perniagaan mereka, blogger baru atau yang sudah lama berkecimpung dalam dunia blogger di Malaysia, atau ada juga blog yang tinggal tidak diuruskan atau sudah lama tidak di update. Harap admin dan penulis bagi blog itu kembali aktif dan memeriahkan suasana dunia blogging di Malaysia tidak kira blog itu peribadi atau perusahaan dalam blogger.

Kerepek Sungai Besar
Niche kami di inamurni.com

Blog blogger kerepek

Banyak blog blogger yang berniche kerepek di Malaysia, inamurni.com niche kerepek Sg Besar termasuk dalam salah satu perusahaan dalam blogger yang aktif hingga kini Alhamdullilah, keyword perniagaan kerepek terlalu banyak jika ingin nak dimasukkan dalam page ini. Perkongsian ini menunjukkan perusahaan iks di Malaysia telah celik it dan bagi mereka internet sebagai lubuk atau carian pendapatan dalam mencari pelanggan. Contoh blog yang berniche kerepek dan sangat jelas perniagaan mereka menjual dan membuat kerepek serta perusahaan makanan tradisi, bab ini belum lagi mengunakan laman sosial lainnya seperti contohnya di facebook.

Antara pengusaha kerepek dan perusahaan dalam blogger :

  1. Raja Kerepek - kerepekjohor.blogspot.com
  2. kerepek Corner - kerepek-corner.blogspot.com
  3. d'melur kerepek - dmelurkerepek.blogspot.com
  4. Kerepek Mesrinah - kerepekmesrinah.blogspot.com
Sebenarnya banyak lagi blog yang menjual atau perusahaan kerepek di Malaysia, saya ambil ini di carian google dengan carian " kerepek " yang lain ada banyak lagi dan jangan kecil hati pula blog bagi perusahaan anda tidak tersenarai didalam entri ini, sebenarnya bila saya ada masa atau tiada halangan ingin juga membuat satu label tag " blogger " tentang blog perusahaan yang berada di Malaysia, agak mustahil jika ingin senaraikan kesemuanya kerana ia terlalu banyak.

Perusahaan dalam blogger

Seperti diatas saya sebutkan usahawan dan perusahaan dalam blogger hanya kategori kerepek, macam mana pula perniagaan lain seperti " Biskut Raya " yang boleh tahan juga banyak senarainya. Usahawan seperti " Bahulu dan kek " serta " doorgift goodies bag " atau makanan tradisi seperti dodol, kuih atau restoran kedai makan dan katering, itu baru sahaja kategori perusahaan bagi makanan belum masuk blog perlancongan seperti juga termasuk homestay, banyak juga blog berkenaan Homestay di Malaysia atau blog berkaitan perkhidmatan yang diberi dan kategori selainnya. Dibawah senarai blogger dan blog perusahaan yang ingin dikongsi sebagai rekod dalam tag blogger kami sebagai rujukan.

Cita-cita kami ingin menyenaraikan semua blog yang berkaitan perusahaan dalam blogger untuk rujukan kami dan juga umum. Harap perkongsian ini membawa manfaat untuk sama mengembangkan perniagaan masing-masing menuju era globalisasi dan diharap maju jaya pada semua dalam perniagaan masing-masing. Dibawah jika ada senarai blog perusahaan dan dengan kategori sekali.

Senarai blogger dan blog perusahaan

1-
2-
3-
4-
5- update akan datang... coming soon

Senarai blog bagi perusahaan dalam blogger belum siap sepenuhnya, nantikan update terbaru label tag ini di entri akan datang, anda boleh langgan juga entri terkini di ruang kotak   author dibawah. Akan datang juga berikan tip blog bagi cara jadikan blog perusahaan dan perniagaan, bagaimana ingin membina blog yang mudah navigasinya. 

Tag : Blogger

Baca : Perusahaan dalam blogger - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 11 / 01- Blogger323>www.inamurni.com Copyright © 2015

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon