Selasa, Julai 28, 2015

Pintu gerbang hari raya 2015

Pintu gerbang hari raya 2015 - Dalam hari kita menyambut syawal juga aidilfitri dan hari raya, Sekarang saya di lokasi kini di Kg Tok Muda dan juga Kg Sg Serdang, Jeram Selangor. Cantik dengan sangat meriah akan kelipan cahaya dari pelita dan juga lampu yang bewarna warni aidilfitri. Dapat pusing keliling kampung di setiap lorong jalan sangat gah dengan pintu gerbang hari raya pelbagai corak dan bentuk dengan dihiasi lampu neon LED warna warni mewarnai tema sambutan hari raya bagi tahun 2015. Bagi saya untuk tahun 2015 yang ketara dan menarik seperti dibawah.

Rumah mini tradisi


Paling menarik di Jalan Masjid Kg Tok Muda tahun ini dengan tema rumah tradisi mini yang cantik, terletak betul di tepi jalan dan simpang, dekat dengan sekolah rendah, sangat cantik. Dihiasi lagi dengan lampu led warna warnu berkelipan.

Dibawah antara pintu gerbang raya yang berjaya diambil gambarnya.

Pintu gerbang Jalan Bukit Kerang


Pintu gerbang Kg Sungai Serdang


Ucapan Raya

Walaupun dah masuk hari ke 11 Syawal, berkesempatan masa ini, kami di ina murni ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin pada pelanggan kami, juga pelawat dan juga rakyat Malaysia amnya.

Tag : Ucapan Raya

Baca : Pintu gerbang raya 2015 - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 01 / 23- Santai Riadah278>www.inamurni.com Copyright © 2015

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon