Sabtu, Julai 04, 2015

Expo Raya 2015 Sungai Besar

Expo Raya 2015 Sungai Besar - Shopping raya, jualan raya kini dibuka dan expo yang dimaksudkan berada di perkarangan stadium Sungai Besar. Kami berkesempatan untuk pergi lihat sendiri apa yang dijual di expo raya 2015. Apa yang dijual kebanyakan baju raya, baju melayu, baju kurung, tudung, kasut dan ada jualan seperti kerepek dan biskut raya di hadapan tapak expo.

Jualan kini bermula
Aneka biskut dan kerepek
Banyaknya jualan biskut dan kerepek

Ada juga yang jual makanan dan minuman, bahagian hujung tempat jamu selera terletaknya bila orang ramai sudah penat membeli belah boleh singgah untuk istirehat. Kami datang keadaan masih lenggang. Tapak expo ini tidak jauh dari bazar ramadan, baca juga kami dapat kuih gandus bazar ramadan Sungai Besar yang kami kongsikan.

Carian baju raya

Kami jalan jalan cari baju
Suasana masih sepi pengunjung

Banyak pakaian disini, belum tertarik

Kami datang sini nak beli baju raya sebenarnya, dalam pencarian itu tiada yang sesuai dihati. Pilihan banyak tapi tidak menepati citarasa kami. Harga sederhana, kalau nak murah biasanya masa saat akhir, mungkin ada jualan lelong dan harga runtuh, Pusing expo Sungai Besar, boleh tahan keluasan tempat ini, bagi sesiapa yang rasa nak selesa membeli belah, masa awal ini lah peluang, bila waktu sudah dekat nak raya dijangka akan sesak.

Tak dapat apa yang dicari

Tempat makan di expo raya
Tempat untuk jamu selera juga ada

Keadaan masih sunyi dan sepi

Rancangan terbaru, bila tidak jumpa apa yang dihajat disini, rancangan kami ketempat lain pula. Lain kali nak pergi siang, bukan apa' bila malam tak nampak pakaian yang ingin dibeli, lagi pula pilihan baju yang ingin dibeli tidak menepati citarasa. Rancangan nak pergi KL ke Jalan TAR nak lihat jualan dan expo raya kali ini, mesti meriah.

Sambungan kami jalan2 dan pergi shopping2 raya - Pusat memborong GM Klang

Tag : Ramadan

Baca : Expo raya 2015 Sungai Besar - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 01 / 22- Santai Riadah264>www.inamurni.com Copyright © 2015

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon