Selasa, Jun 16, 2015

Peluang pasarkan produk IKS

Peluang pasarkan produk IKS untuk promosi dan juga bagi memasarkan produk anda, tawaran hebat. Jika anda ada produk yang baik sedap dan juga bagus untuk dipasarkan, boleh sahaja pasarkan produk anda itu pada kami jika berminat dengan medium pemasaran juga promosi online untuk ketengah produk anda.

Kami bantu pasarkan produk anda

Memasarkan produk anda
Review produk anda disini

Peluang pasarkan dan juga promosi produk IKS anda ke seluruh Malaysia itu pada kami. Inshaallah hasil usaha yang sedikit anda itu pasti tidak akan kami sia-siakan, semoga mendapat keberkatan hendaknya. Jika anda berminat pasarkan produk anda boleh buat temu janji dahulu dan pergi ke lokasi kami seperti berikut.

Lokasi operasi pembuatan kami Ina Murni Enterprise di Google maps
Berada di google maps -> search ina murni

Kami di INA MURNI ENTERPRISE juga sangat berbesar hati memberi peluang pada usahawan yang juga mempunyai produk untuk dipasarkan bagi yang berminat memasarkan produk untuk makanan tradisional juga makanan ringan seperti contoh berikut :


Kami pasarkan juga dari selain itu juga kuih raya, popia mini, kueh siput dan yang lain-lain lagi seperti untuk pihak pembekal kepada pemborong makanan ringan tradisi bagi juadah untuk sambutan aidilfitri yang akan disambut tidak berapa lama lagi dari sekarang.

Lokasi kami sangat strategik bagi siapa yang ingin pulang ke kampung menuju arah utara, ramai penguna jalan raya akan melalui jalan ini. Tepi jalan besar sahaja menuju kearah utara, jalan akan sedikit sibuk bila tiba dekat nak menyambut sambutan aidilfitri, jika ingin tahu lokasi gerai kami seperti berikut, kami akan tawarkan harga belian terbaik untuk anda semua.

Gambar Gerai Kami di tepi jalan besar seperti gambar dibawah
Kami share lokasi penjualan produk bagi pusat pengumpulan aneka kuih raya pasaran iks di Sungai Besar.


Tempoh terhad untuk perayaan bagi sambutan hari raya untuk tahun 2015 ini sahaja. Akan dibuka minggu depan semasa bulan ramadan dapat juga akan memberi peluang kepada semua pengusaha untuk meletakkan produk mereka, bagi kami ia dapat juga membantu sedikit untuk promosikan produk anda. Jika ingin letak produk anda ke premis kami, syaratnya mudah sahaja' bagi kami rasa sample produk anda pada kami dan jika kami setuju anda boleh hantar produk anda terus pada kami, inshaallah kami akan usaha menjualnya. Ia mengikut budi bicara persetujuan dan terma dan syarat pihak kami dan anda.

Tawaran yang lebih lagi hebat - Jangan lepaskan peluang

Lagi lebih tawaran hebat dari kami, Jika ingin iklan dan review produk anda di website inamurni, kami akan promosikan mengikut syarat yang kami tetapkan. Produk anda akan kekal berada di internet dan juga google + page kami, lebih lagi yang istimewa ialah dapat share di page facebook yang baru kami bina.

Paparan Mobile-friendly

Lebih baik lagi ialah blog ini sangat seo friendly, dan mobile friendly dan ia mesra penguna inshaallah doakan bagi keyword untuk perniagaan anda akan kekal berada ditangga teratas untuk carta carian di google, dan yang paling istimewa untuk anda ia adalah secara percuma, betul ! serius dan ia hanya percuma dan kami akan cuba bantu anda yang sangat berminat dengan syarat yang sunguh mudah seperti dibawah ini.

Ikuti syarat kami yang mudah seperti berikut

Syarat-syaratnya seperti dibawah

1- Follow google + page kami


Untuk kami mengenali anda, dan kami akan follow anda juga, boleh beri kami masa.

2 - Like page Facebook kami


Sama tujuan seperti diatas, untuk mengenali anda dan beri kami masa.

3 - Hantar email gambar produk, nama produk anda, ayat promosi anda, detail produk, berkenaan produk anda pada kami dan ia penting bagi kami untuk review produk anda secara terbaik dan emailkan ke alamat berikut :

[+] - akan update

Tips : jika tidak dapat hantar gambar atau pandai melalui email, boleh beri link gambar anda pada kami, sangat mudahkan.

Sebagai contoh anda akan dapat juga promosikan produk anda di website inamurni secara percuma, entri ini adalah contoh seperti dibawah. Page pertama di google dengan keyword.

Contoh :


Lebih baik jika anda ada mempunyai blog shop anda sendiri, anda akan dapat backlink secara percuma dari kami terus ke laman blog anda, baik untuk seo dan inshaallah dapat trafik juga secara percuma dari kami pada blogshop anda.

Yang hebatnya adalah percuma, tiada bayaran RM dikenakan bagi promosi produk anda pada website kami. Dapat jual produk dan juga promosi produk anda dapat kedua sekaligus juga dapat share terus dari kami.

Sangat mudah, beserta ayat promosi anda serta gambar produk yang anda ingin pasarkan. Inshaallah produk baik anda akan kami promosikan dengan label produk iks. Kunjungi produk bagi keluaran iks terbaik seperti dibawah. Itu hasrat kami untuk membantu usahawan iks memasarkan produk mereka.

Perusahaan dan produk terbaik iks

[+] Produk IKS


KAMI AKAN BANTU PROMOSI DAN KAMI AKAN BANTU JUAL. Keterangan lanjut boleh hubungi kami di talian berikut : 011-11904437 - Ahmad Munir
( admin inamurni.) Atau terus ke : 013-2026549 - Kak Ina
(Pengurus Ina Murni Enterprise)

TEMPAT ADALAH TERHAD - Siapa yang cepat dia yang akan dapat.
Berminat boleh juga isi dikotak komen dibawah.

Kami kongsi pantun untuk anda :
Biar kulit segelap ALMOND LONDON, Asalkan hati sesuci KUIH BANGKIT. Biar iman sekental DODOL, Jangan senipis TEMPEYEK. Biar jiwa selembut BAHULU, Asalkan akhlak secantik BISKUT DAHLIA. Senyumlah semanis WAJIK, Agar lebaran yang disambut lebih bermakna.

Terima kasih

Tag : IKS MALAYSIA

Baca : Peluang pasarkan produk IKS - INA MURNI ENTERPRISE
Admin and technical support powered by Ahmad Munir 01 / 13- Matlamat 243>www.inamurni.com Copyright © 2015

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon