Sabtu, April 11, 2015

Zayn Malik ditawarkan jawatan di kilang kerepek

Zayn Malik ditawarkan jawatan sebagai Ketua Penguji Rasa di sebuah kilang kerepek di Bradford.

LONDON: Zayn Malik telah ditawarkan jawatan di sebuah kilang kerepek.
Penyanyi berusia 22 tahun itu telah ditawarkan jawatan sebagai Ketua Penguji Rasa di kilang kerepek Seabrook di tempat lahirnya di Bradford, lapor Daily Star.

Zayn Malik pada Rabu telah mengumumkan keluar daripada kumpulan terkenal One Direction untuk menjalani "kehidupan biasa."

Sebuah surat yang turut memaparkan judul terkenal kumpulan pop itu bertulis: ''Kami simpati mendengar berita tentang keputusan anda untuk meninggalkan kumpulan One Direction, namun Seabrook ingin memberi peluang yang kami harap akan dapat buat anda tersenyum.

''Kami faham keinginan anda untuk menjalani kehidupan biasa dan kami rasa dapat membantu memenuhi hasrat anda untuk pulang dengan membantu anda kembali ke tempat asal anda di Bradford.

''Kami ingin menawarkan jawatan sebagai Ketua Penguji Rasa role dan jika anda anak jati Bradford, maka kami yakin anda pasti tahu bagaimana rasanya kerepek yang sedap.''

Surat tawaran kerja itu ditulis oleh pengarah pemasaran Seabrook Kevin Butterworth.

Sumber: Astro awani

Admin and technical support powered by Ahmad Munir 02 / 118 - Matlamat 190>www.inamurni.com Copyright © 2014

Artikel Terkait

Terima kasih memberi komen, Insyaallah kami akan membalasnya, WhatsApp untuk tawaran yang menarik, Share untuk Ganjaran.
EmoticonEmoticon